Zoon voor autocoureur Christijan Albers

Christijan Albers is vader geworden van een zoon. Het eerste kind van de autocoureur en zijn vrouw Liselore is vrijdagmiddag geboren in Monaco. In RTL Boulevard vertelde Albers dat zijn zoon voluit Christijan Junior Frans heet. Frans is de naam van zijn opa die een belangrijke rol in zijn leven heeft gespeeld. Junior werd iets te vroeg geboren. Christijan’s vrouw kampte namelijk met een beginnende zwangerschapsvergiftiging. Daarom werd besloten om de baby eerder te halen.

Lees ook:Autocoureur Christijan Albers wordt vader
Lees ook:Frans Bauer papa van het jaar 2009
Lees ook:Zoon voor zanger Wolter Kroes en zijn vrouw Tessa
Lees ook:Frans Bauer kan echt alleen jongens maken
Lees ook:Frans Bauer wil geen kinderen meer

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Zoon voor autocoureur Christijan Albers

  1. Pingback: Autocoureur Christijan Albers wordt vader | Zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>