Uitstel huwelijk Xander de Buisonjé

Mijn hersenen gingen toch even op volle toeren draaien toen ik las dat het huwelijk van Xander de Buisonjé en zijn verloofde Sophie Steger is uitgesteld. Het zal toch niet weer .. net als toen met Wendy van Dijk? Vorige week kwam immers pas naar buiten dat Sophie zwanger is. Volgens het management van Xander voelt Sophie zich niet goed genoeg om het feest door te laten gaan.

Persoonlijk vind ik het een verhaal dat vraagtekens oproept. Waardoor je ook meteen vanalles gaat denken en veronderstellen. Voelt niet iedere zwangere vrouw zich in het begin van de zwangerschap ziek, zwak en misselijk? En moet je er dus gewoon vanuit gaan dat je je over een paar maanden stukken beter zult voelen? Of zou er toch meer aan de hand zijn? Hopelijk is het niks ernstigs en gaat het gewoon goed met de (prille) zwangerschap.

De bruiloft zou op 17 september plaatsvinden. ,,Ze willen zich nu eerst concentreren op de komst van de kleine”, verklaarde het management.

Sophie is begin 2010 uitgerekend. Het huwelijk is verzet naar voorjaar/zomer 2010. De baby is het eerste kind van Steger en De Buisonjé.

Xander heeft al een zoon met Wendy van Dijk, de 6-jarige Sem.

Lees ook:Xander de Buisonjé wordt weer vader
Lees ook:Tweede zoon Xander de Buisonjé geboren
Lees ook:Het wordt weer een zoon voor Xander
Lees ook:Dus toch: Wendy van Dijk zwanger!
Lees ook:Tweede huwelijk Xander en Sophie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>