Bevallingsclausule in contract Ali B.

Het zijn spannende dagen in de flat van Ali B. Zijn vriendin Breghje moet zo’n beetje op knappen staan. In november maakte Ali Bouali in zijn televisieprogramma bekend dat hij papa wordt. En dat hun zoontje in februari geboren zou worden. Dat kan dus ieder moment gebeuren. Als we Giel Beelen mogen geloven dan heeft de 27-jarige rapper in zijn contract opgenomen dat hij van ‘t podium mag afrennen zodra z’n meissie gaat bevallen. Wie van dichtbij wil volgen of de bevalling al op gang is gekomen, zou het eens kunnen proberen op Ali’s Twitter-pagina. Hoewel daar – pikant pikant – al meer dan een week niks gepost is. Zou het al zover zijn??

Lees ook:Sophie Hilbrand zegt af voor congres ouderschap: dus toch?
Lees ook:Nederland wacht op de verlossing van Froukje
Lees ook:Zou Claire (aan het) bevallen zijn?
Lees ook:Vrouwen reageren minder op babygehuil na keizersnede
Lees ook:Ali B. wordt papa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>