Jamie Oliver wordt voor derde keer papa

Hij is precies mijn type man. Lekker slonzig en een beetje morsig. Ik hou d’r van. Kan het ook niet helpen. Dat ie ook nog eens lekker kan koken lijkt me duidelijk. En dat ie een lieve pappie is voor zijn twee dochtertjes Poppy Honey (6) en Daisy Boo  (5) neem ik zonder twijfelen aan. Het vaderschap bevalt hem blijkbaar zo goed dat hij en zijn vrouw Jools er nog een keer voor gaan. Aan de Britse krant The Daily Mail vertelde tv-kok Jamie Oliver dat hun derde kindje in april wordt verwacht. 

Lees ook:Eerste zoon voor Jamie Oliver
Lees ook:Ricky Martin wil kind adopteren
Lees ook:Jamie Oliver houdt zoontje verkeerd vast
Lees ook:Dochter voor Jamie Cullum
Lees ook:Britse pers speculeert: krijgt Kate een tweeling?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>