Magazine ´Uitgerekend Jij´ verschijnt in mei

Uitgerekend Jij – Magazine over vruchtbaarheidsproblemen wordt begin mei gratis verspreid via ruim 90 fertiliteitsklinieken en -afdelingen.

Het magazine telt 100 pagina’s vol persoonlijke verhalen , reportages en interviews met bekende Nederlanders: zo vertellen Q-music presentatrice Patricia van Liemt en musicalster Maaike Widdershoven over bekend zijn en vruchtbaarheidsproblemen.

Wil je zeker zijn van een exemplaar? Of kom je niet in de kliniek? Dan kun je Uitgerekend Jij gratis bestellen in de webwinkel. Je betaalt alleen verzend- en administratiekosten. Je mag Uitgerekend Jij natuurlijk ook bestellen als je zelf geen vruchtbaarheidsproblemen hebt, maar wel meer wilt weten over het onderwerp.

Je kunt ook 5 of 10 euro voor het magazine betalen. Alle journalisten en fotografen hebben belangeloos aan dit project meegewerkt. Als je ervoor kiest om voor het magazine te betalen, gaat dat bedrag in de `spaarpot` voor een bedankje aan deze (geweldige!) mensen.

Bestellen vanuit België kan alleen via het contactformulier. Wij nemen dan contact met je op.

Bestel Uitgerekend Jij

Lees ook:Uitgerekend Jij is nu te lezen!
Lees ook:Thuistest voorspelt geslacht
Lees ook:Vrouw betaalt keizersnede met baby
Lees ook:Ach en wee over het nieuwe babypaspoort
Lees ook:Winnen: vrijkaarten Negenmaandenbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>