Huwelijk overleefde babydrama maar Khalid en Sabia Boulahrouz gaan nu toch scheiden

In 2008 beleefden Khalid en Sabia Boulahrouz een persoonlijk drama van jewelste. Tijdens het Europees Kampioenschap voetbal werd Sabia met spoed opgenomen in een ziekenhuis in Lausanne vanwege zwangerschapscomplicaties. Hun dochtertje Anissa kwam drie maanden te vroeg ter wereld en overleed kort na de geboorte. Ze verwerkten de klap samen en kregen daarnog nog twee kinderen, Daamin (2) en Amaya (3). Toch zetten Khalid en Sabia nu een punt achter hun huwelijk. Volgens Sabia omdat ‘ze niet meer bij elkaar passen’.

Sabia kwam afgelopen week ongewild in het nieuws. Haar vriendin Sylvie van der Vaart kwam bij haar uithuilen nadat haar huwelijk met stervoetballer Rafael was gestrand.

‘Het klopt. Ons huwelijk bestaat niet meer,’ zegt Sabia Boulahrouz in Bild, de Duitse krant die vorige week ook de huwelijksbreuk van Rafael en Sylvie van der Vaart onthulde.

Tijdens het Europees kampioenschap 2008 verloor Sabia dus haar kindje. De spelers van het Nederlands elftal speelden daarom met rouwbanden tijdens de kwartfinale tegen Rusland.

In een interview met RTL Boulevard vertelde Sabia een jaar later dat Khalid haar door die zware tijd heen heeft gesleept: “Hij was er steeds voor me. Hij heeft ons er gewoon doorheen gepusht. Hij is een sterk persoon en ik ben blij dat hij mijn man is.” Klik hier om dat hele interview te bekijken.

Bron: Bild

 

Lees ook:Weer babydrama voor Sabia Engizek!
Lees ook:Duitse media: Sabia ist schwanger!
Lees ook:Heeft Sabia Boulahrouz een verborgen dochter?
Lees ook:Sylvie van der Vaart wil tweede kind
Lees ook:Boulahrouz krijgt er zoontje bij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>