Adele zwanger van eerste kindje

Adele is zwanger van haar eerste kindje.

Dat heeft de 24-jarige Britse zangeres vrijdag op haar website laten weten onder het kopje ‘I’ve got some news’.

Blij nieuws wel te verstaan!

De zangeres schrijft: Im delighted to announce that Simon and I are expecting our first child together. I wanted you to hear the news direct from me, obviously we’re over the moon and very excited but please respect our privacy at this precious time. Yours always, Adele xx

Vrij vertaald staat er dus te lezen: ‘Ik ben enorm blij dat ik kan mededelen dat ik Simon en ik samen ons eerste kindje verwachten. Ik wilde graag dat jullie dat nieuws van mij te horen zouden krijgen.Adele 24 en haar vriend Simon Konecki vragen in het bericht om respect voor hun privacy. “We zijn uiteraard blij en opgewonden, maar respecteer alsjeblieft onze privacy op dit prachtige moment.”

 

Lees ook:Sheryl Crow adopteert tweede zoontje
Lees ook:Mariah Carey zwanger na miskraam
Lees ook:Nick Schilder bijna papa
Lees ook:Stefan Groothuis en Mark Tuitert krijgen tweede kindje
Lees ook:Kathleen Aerts zwanger van jongetje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>