Carla Bruni nu echt bevallen

Geweldig toch! Hoe je als beroemdheid met gemak meerdere keren kunt bevallen van hetzelfde kind. Enkele weken geleden wisten enkele Franse media al met aan waarheid grenzende waarschijnlijkheid te melden dat Carla Bruni bevallen was van een zoontje. Zelfs de naam van het jongetje was al bekend, hij zou Vadim heten. Allemaal niks van waar. De Franse presidentsvrouw is woensdag 19 oktober echt bevallen. Van een dochtertje, dat naar verluidt de naam Dahlia zou hebben gekregen.

Het kindje is ter wereld gekomen in de privékliniek La Muette in Parijs. Carla kreeg dinsdag bezoek van haar echtgenoot, president Nicolas Sarkozy. Dat bezoekje was echter van korte duur omdat hij voor spoedoverleg naar naar Frankfurt moest. Hij schijnt dan ook niet aanwezig te zijn geweest bij de bevalling.

Het stel trouwde in 2008 en dit is hun eerste gezamenlijke kindje. Sarkozy heeft al drie zonen uit twee eerdere huwelijken en Carla Bruni is al moeder van een zoon uit een eerdere relatie.

Bron: RTL Boulevard

Lees ook:Carla Bruni wil baby met Sarkozy
Lees ook:Dochter Sarkozy heet Giulia
Lees ook:‘Carla Bruni bevallen van zoon’
Lees ook:Bruni zwanger op cover Elle
Lees ook:Carla Bruni zwanger verklaard

1 Reacties // Reageer

One thought on “Carla Bruni nu echt bevallen

  1. Pingback: ‘Carla Bruni bevallen van zoon’ | Zwanger

  2. P

    De dochter van Sarkozy en Bruni heet overigens Giulia en niet Dahlia!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>