Sylvie: babygeruchten doen pijn

Zelf heb ik de hoop op een tweede kindje op moeten geven door kanker. Het doet pijn als mensen vragen of mijn zoon ooit nog een broertje of zusje krijgt. Dat zal helaas nooit meer gebeuren want door die rotziekte heb ik geen baarmoeder meer. Dus als ik dan lees dat Sylvie van der Vaart het moeilijk heeft met geruchten dat ze zwanger zou zijn, dan snap ik precies wat ze bedoelt. De presentatrice heeft borstkanker gehad.

Sylvie zegt in het Duitse tijdschrift Gala: “Rafael en ik zouden dat graag willen, maar het kan nog niet vanwege de gevolgen van borstkanker.”

In 2008 werd bij de vrouw van voetballer Rafael van der Vaart, borstkanker geconstateerd. Sylvie is genezen maar ondervindt nog steeds de gevolgen van de ziekte: “Het is helaas nog te vroeg voor een tweede kindje, dat heeft mijn dokter me geadviseerd.”

“Berichten dat ik zwanger zou zijn, doen me daarom extra veel pijn. Ik probeer me nu te concentreren op mijn werk bij RTL.”

Aan RTL Boulevard vertelt Sylvie dat zij graag een tweede kind zou willen hebben, maar nu nog niet:  “Uiteraard heeft dat te maken met wat ik heb meegemaakt. Daar heb ik nooit een geheim van gemaakt. Dus niemand hoeft te schrikken.”

Gelukkig hoeft Sylvie haar kinderwens nog niet op te geven. Ze kan nog zwanger worden. Als de tijd er rijp voor is, dan hoop ik voor haar dat het lukt!

Bron: RTL Boulevard

Lees ook:Sylvie van der Vaart wil tweede kind
Lees ook:Van der Vaart wil geen tweede
Lees ook:Sylvie en Dinand mama en papa van het jaar
Lees ook:Huwelijk overleefde babydrama maar Khalid en Sabia Boulahrouz gaan nu toch scheiden
Lees ook:Weer babydrama voor Sabia Engizek!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>