Beyoncé is in verwachting!

Beyoncé Knowles is zwanger. De R&B-zangeres kondigde het blijde nieuws zondagavond zelf aan bij de MTV Video Music Awards. Tijdens het poseren op de rode loper liet ze trots haar beginnende babybuikje zien. “Ik heb een verrassing,” riep zij dolblij. Het is het eerste kindje voor de popster en haar man, rapper Jay-Z. (Foto’s: MTV)

De afgelopen jaren waren de geruchten over een vermeende zwangerschap van de popdiva niet van de lucht. Diverse keren werd ze door de roddelpers zwanger verklaard, en evenzovele keren werd het nieuws in alle toonaarden ontkend.

Dit keer laat haar woordvoerder aan het magazine People weten: “Ik ben blij te kunnen bevestigen dat het waar is. Ze hebben het de afgelopen maand aan vrienden verteld. Beyoncé is nog nooit zo gelukkig geweest. Het is echt waar ze altijd al op heeft gewacht. En Jay is net een opgewonden kind. Ze zijn heel schattig.”

Klik hier om foto’s te bekijken van de van trots glimmende zwangere Beyoncé.

Bron: MTV

Lees ook:Beyoncé is niet zwanger!
Lees ook:Alicia Keys zwanger van eerste kind
Lees ook:Beyoncé trots op babybuik
Lees ook:‘Beyoncé is 100% zwanger’
Lees ook:Jay-Z onthult miskraam Beyoncé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>