Dochter Ids en Anni geboren

Anni Friesinger en Ids Postma zijn vrijdag 12 augustus ouders geworden van een dochter. De oud-langebaanschaatsster beviel in het Duitse Meppen van het meisje dat – hoe hip – de naam Josephine heeft gekregen.

De baby woog zes pond bij de geboorte. Het meisje kwam met een keizersnede ter wereld.

Friesinger lijkt er bewust voor te hebben gekozen om in Duitsland te bevallen. In Bild zegt ze: “In Nederland is het niet gebruikelijk dat de echtgenoot bij de bevalling aanwezig is. Ids heeft, ondanks de keizersnede, alles kunnen ervaren. De geboorte was mooier en groter dan welke gouden medaille dan ook.”

Dochtertje Josephine krijgt naast de Duitse ook de Nederlandse nationaliteit.

Lees ook:Anni Friesinger zwanger van tweede kindje
Lees ook:Tweede dochter van Anni en Ids geboren: Elisabeth
Lees ook:Anni Friesinger weer zwanger?
Lees ook:‘Anni en Ids krijgen een meisje’
Lees ook:Zou Paris Hilton dan toch zwanger zijn?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>