‘Ayaan Hirsi Ali zwanger’

Ayaan Hirsi Ali is in verwachting van haar eerste kind. Ze is vijf maanden zwanger van de Britse historicus Niall Ferguson. Dat schrijft de Engelse krant Daily Mail zondag. De 41-jarige oud-politica heeft al langer een relatie met de 47-jarige Ferguson. Hij heeft drie kinderen bij een andere vrouw met wie hij niet meer samenwoont, maar waar hij nog wel mee is getrouwd.

Hirsi Ali leerde Ferguson in mei 2009 kennen bij een feest dat Time Magazine gaf voor de honderd invloedrijkste mensen ter wereld.

De Nederlandse feministe van Somalische afkomst maakte geen geheim van haar kinderwens. In maart vorig jaar vertelde ze dat ze ooit kinderen hoopte te krijgen in een interview met Twan Huys voor Nova College Tour.

In haar boek Mijn Vrijheid schreef Hirsi Ali in 2007 al een brief aan haar ‘ongeboren dochter’. Ze vertelt daarin ook dat ze heeft geprobeerd om haar eicellen in te laten vriezen. Een arts weigerde dat omdat ze in goede gezondheid verkeerde. Hirsi Ali was op dat moment 37 jaar.

Bron: Daily Mail

Lees ook:‘Hirsi Ali bevallen van zoon’
Lees ook:Ouders plakken kind tegen muur
Lees ook:Britney’s zusje Jamie Lynn nu alweer zwanger?
Lees ook:Britse pers speculeert: krijgt Kate een tweeling?
Lees ook:Baby-meisjes gedumpt vanwege geslacht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>