Martijn en Tooske in de prijzen

Martijn Krabbé en Tooske Ragas zijn dinsdag uitgeroepen tot ‘Papa en Mama met Flair 2011′. Het tijdschrift bewondert hoe Krabbé het afgelopen jaar het vaderschap heeft weten te combineren met zijn drukke carrière. Tooske viel in de prijzen omdat ze behalve vier kinderen ook een glanzende carrière.

Martijn Krabbé nam het afgelopen jaar een groot deel van de opvoeding op zich, toen zijn vrouw Amanda vier maanden met Sea Shepherd naar Antartica ging. De presentator woont momenteel gescheiden van Amanda, en zorgde een tijdje in zijn eentje voor hun kinderen.

“Ik kom er nu pas achter wat erbij komt kijken om het goed én liefdevol te doen. Ik dacht altijd: papa werkt keihard, ik ben de kostwinner, ik doe het best goed. Nu weet ik dat het juist om de kleine dingen draait. Dat je de namen kent van vriendjes en vriendinnetjes en doorhebt of je kinderen judo nou wel echt zo leuk vinden”, vertelt Krabbé weten aan Flair.

Tooske Ragas is getrouwd met musicalster Bastiaan Ragas. Ze werd door het vrouwenblad uitgeroepen tot ‘Mama met Flair 2011′.

Bron: Nu.nl

Lees ook:Tooske wil geen kinderen meer
Lees ook:Derde dochter Tooske heet Catoo
Lees ook:Tooske zwanger van derde kindje
Lees ook:Isa Hoes Mama van het Jaar
Lees ook:Mini-BN’ers voor Martijn, Esther en Marilou

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>