Het roze geluk van Doutzen

Vanzelfsprekend is het zeker niet .. een roze wolk als je net bevallen bent van je eerste kindje. Doutzen Kroes heeft het geluk dat zij na de bevalling van haar zoontje Phyllon wel in de zevende hemel verkeert. Al werd haar kindje een paar weken te laat geboren, Doutzen is waanzinnig gelukkig met haar kleine mannetje. En dat mag de hele wereld weten ..

Doutzen werd afgelopen vrijdag moeder en dat bevalt haar uitstekend. Het roze geluk druipt af van een berichtje dat Doutzen zondag op Twitter achter liet voor al haar followers:

Dank je wel voor al jullie lieve berichten!

Moeder worden is het beste van alles “.

Het wachten is nu op de eerste foto van de baby van Doutzen en haar man DJ Sunnery James. Ik denk dat die ook wel via Twitter tot ons zal komen één dezer dagen. Zondag twitterde Sunnery namelijk ‘dat hij een hele getalenteerde fotograaf heeft ontdekt’.

Lees ook:Dit is Doutzen’s zoontje Phyllon
Lees ook:Zwangere Doutzen geniet met volle teugen
Lees ook:Doutzen Kroes wil een nanny
Lees ook:Zoontje Doutzen Kroes geboren
Lees ook:Doutzen’s zoontje op Twitter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>