Zoontje voor Miranda Kerr en Orlando Bloom

UPDATE: Op vrijdag 21 januari is ook Doutzen eindelijk bevallen van haar zoontje!

Haar collega Doutzen Kroes was eind december al uitgerekend van haar eerste kindje. Maar ons Friese topmodel heeft blijkbaar geen haast om te bevallen. Miranda Kerr daarentegen heeft haar baby al wel wereld gezet. Ze is moeder geworden van een zoontje. Vader van het jongetje is acteur Orlando Bloom. Wat een supergenen heeft dat kind!

Kerr’s zoontje kwam ter wereld in een ziekenhuis in Los Angeles, schrijft de Australische krant The Sydney Morning Herald. Het kopper heeft de geboorte zelf nog niet bekend gemaakt. Een goede vriend zou het blijde nieuws bevestigd hebben aan de krant. Ook een familielid van het 27-jarige Australische model heeft laten weten dat Miranda is bevallen.

Kerr is, net als Doutzen, een Victoria’s Secret-model. Ze trouwde in juli met de 33-jarige Bloom. Een maand later maakten ze bekend in verwachting te zijn.

Naschrift: Op 19 januari maakte Kerr op haar website bekend dat hun zoontje de naam Flynn heeft gekregen.

Bron: RTL Boulevard

Lees ook:Doutzen niet in show Victoria’s Secret
Lees ook:Filmpje: man ervaart weeën
Lees ook:Zwangere Doutzen geniet met volle teugen
Lees ook:Doutzen slank door borstvoeding
Lees ook:Doutzen Kroes wil een nanny

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>