Dochter Isabelle Brinkman geboren

Isabelle Brinkman en haar man Rick zijn ouders geworden van een dochter. De voormalig TMF-VJ beviel vrijdagochtend van het meisje dat de naam Sidney Mirjam Anna heeft gekregen. (In RTL Boulevard vertelt Isabelle maandag: “Donderdag begon ik vruchtwater te lekken en besloten ze om me de dag erna in te leiden. Ik had mijn tas al gepakt, maar uiteindelijk was het niet meer nodig. ’s Nachts kreeg ik namelijk spontaan weeën en toen ging het allemaal heel snel.”

De naam Sidney is gekozen omdat Isabelle’s man Rick in Australië geboren is. Het meisje is Mirjam genoemd naar haar moeder die begin vorig jaar overleed en Anna naar Rick’s moeder.

Moeder en dochter maken het goed. De oud-TMF-presentatrice moest het de laatste weken van haar zwangerschap rustig aan doen vanwege bekkeninstabiliteit. Hierdoor moest ze tot haar bevalling plat liggen.

Lees ook:Isabelle Brinkman is zwanger
Lees ook:Mark Tuitert heeft een dochter
Lees ook:Dochter voor prins Carlos en prinses Annemarie
Lees ook:Tweede dochter voor Bram Tankink
Lees ook:Emma en Daan ook in 2012 populairste kindernamen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>