Barend en Barend eerder gestopt

De talkshow Barend en Barend is eerder gestopt dan de bedoeling was. Het RTL-sportprogramma was maandagavond voorlopig voor het laatst te zien. De hoogzwangere Barbara Barend is te moe en moet rust houden. Lijkt me ook logisch, als je in januari uitgerekend bent. Hoog tijd voor zwangerschapsverlof. Ik word niet goed van die moeders die tot vlak voor de bevalling door willen werken omdat ze vinden dat ze anders hun carrière schaden. Respect voor je besluit Barbara!

Het programma dat Barbara samen met haar vader Frits presenteert, is twee weken eerder gestopt dan gepland. Naar verwachting komt de talkshow wel weer terug.

Het werken in combinatie met de zwangerschap werd Barbara teveel: “Ik kon gewoon niet meer.” In september trouwde ze met haar partner Alette Bastiaansen. Het stel krijgt een jongetje, zo lieten ze eerder weten.

Frits Barend leeft met zijn dochter mee. “Toen we aan de show begonnen, waren we iets te optimistisch. Barbara is echt heel moe de laatste tijd. Ze heeft nog ongeveer vier weken te gaan en dat schijnt normaal te zijn”.

 

Lees ook:Barbara Barend bevallen van zoon: Seb
Lees ook:Barbara Barend zwanger van zoon
Lees ook:Seb, zoon van Barbara Barend
Lees ook:Zware kraamtijd Barbara Barend
Lees ook:Barbara de Loor in verwaching

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>