Kate Moss slikt ‘geil geitenkruid’

Baadt het niet dan schaadt het niet, zou ik zeggen. Kate Moss vindt het in ieder geval het proberen waard om zwanger te worden. Het 36-jarige Britse model slikt sinds kort een Chinees afrodisiacum met de naam Yin Yang Huo, wat letterlijk ‘geil geitenkruid’ betekent.
“Kate dacht dat het de moeite waard was om te proberen”, zegt een bevriende bron tegen de Britse boulevardkrant The Sun. “Hoewel ze erg moest lachen om de naam van het spul.”

In Nederland staat Yin Yang Huo beter bekend als Elfenbloemblad. Een Chinese geitenherder zou het middel ooit ontdekt hebben toen hij verhoogde seksuele activiteit bij zijn kudde waarnam.

Kate Moss probeert al een tijdje zwanger te raken van haar vriend, rockgitarist Jamie Hince. Ze heeft al een dochter van 8 jaar oud uit een eerdere relatie met journalist Jefferson Hack.

Lees ook:Kate Middleton voelt babydruk
Lees ook:Prins William en Kate Middleton krijgen een baby!
Lees ook:Kate Middleton naar ziekenhuis voor bevalling
Lees ook:Nog geen naam bekend van zoon William en Kate
Lees ook:Britse pers speculeert: krijgt Kate een tweeling?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>