‘Zwangerschapsmode is burgerlijk: Almere’

Ze durft wel, die Georgina Verbaan. Net bevallen van dochter Odilia Lillibet geeft de actrice in een interview met Novum Nieuws haar ongezouten mening over de zwangerschapskleding die in Nederland te koop is: “Zwangerschapsmode is vaak heel burgerlijk. Almere.”

(Foto: RTL Boulevard)

Om er in één adem aan toe te voegen: “Sorry mensen in Almere, het is niet persoonlijk. Er wonen heel leuke mensen in Almere. Maar ja, burgerlijk.”

Verbaan heeft afgelopen zomer naar eigen zeggen in een zak doorgebracht. Gelukkig kon ze bij H&M nog wel wat rekbare dingen kopen waar ze zich in kon wurmen. Maar stijlvol was haar zwangerschap absoluut niet.

Georgina beviel eind oktober van dochter Odilia Lilibet. De vader van het kind is de 35-jarige trompettist Rob van de Wouw.

Sorry hoor .. maar over burgerlijk gesproken. Ik vind Odilia nou ook niet bepaald een hippe naam!

Lees ook:Georgina hield geboorte dochter geheim
Lees ook:Shownieuws: Georgina Verbaan zwanger!
Lees ook:Georgina Verbaan bevallen van meisje
Lees ook:Georgina Verbaan: ‘Ik voel schopjes’
Lees ook:‘Tien dingen over ouderschap die niemand vertelt’

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “‘Zwangerschapsmode is burgerlijk: Almere’

 1. Z.E.I. Lifestyle

  Wat sneu voor Georgina Verbaan dat ze de weg naar de juiste winkels niet heeft weten te vinden, want als ze bij bijv. Z.E.I. Lifestyle was geweest had ze kunnen ervaren dat je alles behalve “burgelijk”gekleed hoeft te gaan als je zwanger bent. Z.E.I. staat voor zwangerschap en Image en ik durf te wedden dat ook Georgina Verbaan haar eigen Image had kunnen behouden tijdens haar zwangerschap. Het is toch wel erg dat je gaat wurmen in te rekstofjes van de HM. Daar verlies je toch echt wel je Image mee. Volgende keer ff google en je zult zien dat er zat mooie, stoere, trendy, zakelijke, vrouwelijke, en ja ook burgelijke zwangerschapskleding te krijgen is.

    /   Reply  / 
 2. Wilma

  Zeker jammer. Modieuze zwangerschapsmode is prima te vinden. Off en online. Ik ben zelf goed geslaagd bij BO Lifestyle. Een uitgebreide collectie met positiekleding online. Leuk aanbod en goede service maar er zijn genoeg aanbieders van leuke kleding. Het is een geweldige tijd dus je mag er goed uitzien!

  Geniet van het shoppen en de zwangerschapsperiode!

    /   Reply  / 
 3. Linda

  Precies! Zwangerschapskleding is zowel online als offline erg eenvoudig te vinden. Van hippe borstvoedingskleding tot positiekleding. Gewoon goed zoeken en het komt goed!

    /   Reply  / 
 4. Mutlu

  Een paar jaren geleden was het veel moeilijker inderdaag. Maar is het niet meer zo moelijk om iets leuks te vinden hoor. Er is ook veel keuze in lingerie en ook voor grote maten. Ik ben zelf bij shop4mama.nl geslaagd voor super hippe zwangerschapsbroek in maat 52!!

    /   Reply  / 
 5. Jessica

  Inderdaad genoeg leuke en hippe positiekleding te vinden. Ik heb bijna al mijn kleren gekocht bij Zo Mama,op http://www.zo-mama.nl
  Heb de gehele zwangerschap complimenten gekregen dat ik er zo leuk uitzag.

    /   Reply  / 
 6. Sally

  Kennelijk voel je je aangesproken omdat je op georgina reageert.

  Wat heeft een naam met kleding te maken? dat vind ik erg laag om de naam af te gaan zeiken omdat zij haar mening geeft.

  Wat jullie hip vinden hoeft niet persé hip te zijn voor iedereen.
  Dat heet smaak en smaken zijn verschillend, als ik om me heen kijk en zwangere vrouwen zie denk ik vaak ook jeetje wat saai.
  Maar ach zo heeft ieder z,n eigen smaak.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>