Georgina hield geboorte dochter geheim

Niet afgelopen zaterdag maar donderdag al is Georgina Verbaan bevallen van haar dochtertje. De actrice heeft de geboorte van haar eerste kindje een paar dagen geheim weten te houden. Heel slim want zo heeft ze samen met haar vriend Rob van de Wouw mooi een tijdje ongestoord kunnen genieten. Ook de naam van het meisje was in nevelen gehuld. Maandag pas maakte Georgina bekend hoe haar dochter heet: Odilia Lilibet. En ze deed er ook meteen foto bij. Pink Paradise!

Op Twitter schrijft Georgina maandag:

Jáá! Wij zijn verheugd te kunnen bevestigen dat vorige week donderdag, op 21-10-2010, de wonderschone mejuffrouw Odilia Lilibet haar grande entrée heeft gemaakt! Ze is prachtig, iedereen is gezond en we zijn zielsgelukkig!

Bedankt voor alle felicitaties, Rob & Georgina

 

Lees ook:‘Zwangerschapsmode is burgerlijk: Almere’
Lees ook:Pink bevallen van dochter
Lees ook:Prinsesje van Claire en Huub heet Sophie!
Lees ook:Georgina Verbaan bevallen van meisje
Lees ook:‘Pink zwanger van eerste kindje’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>