Renate Verbaan bevallen van tweede zoon

Renate Verbaan is vrijdagavond bevallen van haar tweede kindje. Dat melden de Telegraaf en Shownieuws. Het is de tweede zoon voor de NET5-presentatrice en haar vriend Winston Gerschtanowitz. Het jongetje heet Benjamin James en weegt 3720 gram. Renate en Winston werden in augustus 2008 al ouders van de nu 2-jarige Julian.

Lees ook:Tweede kind op komst Winston en Renate
Lees ook:Karen van K3 bevallen van zoontje
Lees ook:Kim-Lian heeft nu ook een zoontje
Lees ook:Tweede zoon voor Joris Mathijsen
Lees ook:Vierde kind Reinout en Daniëlle geboren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>