Margreet Beetsma bevallen van dochter

Dit is dus typisch een geval van .. O, was die zwanger dan? Volgens mij heb ik Margreet Beetsma pas nog zien presenteren op televisie en het is me toen niet opgevallen dat ze in verwachting was. Toch lees ik nu op de website van Shownieuws dat de presentatrice van Editie NL bevallen is van een dochter. Het meisje heet Berber Anne.

De geboorte vond bijna een week geleden plaats. De 37-jarige Beetsma beviel op 6 juli van haar dochtertje maar kennelijk is er bewust geen publiciteit aan gegeven.

Het is het eerste kindje voor de presentatrice en haar vriend Andre Buurma. Moeder en dochter maken het goed. Margreet was half juni al uitgerekend maar het kindje liet op zich wachten. Door de hittegolf waren de laatste weken van de zwangerschap erg zwaar.

Margreet Beetsma kwam enkele weken geleden ook al in het nieuws. Toen vanwege minder leuk nieuws. De presentatrice bleek te zijn gestalkt door een vader en dochter uit Coevorden. Ze kregen geldboetes van vijfhonderd en 250 euro opgelegd.

Lees ook:Dochter Isabelle Brinkman geboren
Lees ook:Daar is ze dan: dochter voor Froukje de Both!
Lees ook:Mini-BN’ers voor Martijn, Esther en Marilou
Lees ook:Baby bezweken in snikhete auto
Lees ook:Stefan Groothuis en Mark Tuitert krijgen tweede kindje

1 Reacties // Reageer

One thought on “Margreet Beetsma bevallen van dochter

  1. Freek Anneese

    Hoi Hoi Je bent weer terug, nu kijk ik weer op de dagen dat jij er ben
    Veel succes verder,en veel geluk met je dochtertje……
    Groeten Freek!!!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>