Georgina Verbaan: ‘Ik voel schopjes’

Georgina Verbaan is inmiddels meer dan vier maanden zwanger. De actrice vertelde donderdagavond uitgebreid en exclusief aan RTL Boulevard dat ze zich nu prima voelt. De eerste drie maanden was ze flink beroerd en hondsmoe maar nu het eerste trimester van haar zwangerschap erop zit gaat het lekker en voelt ze zich ‘supergoed’.

Lees ook:‘Mariah zwanger van een jongetje’
Lees ook:Chris Zegers krijgt zoontje
Lees ook:Uitstel huwelijk Xander de Buisonjé
Lees ook:Shownieuws: Georgina Verbaan zwanger!
Lees ook:Nena wordt oma!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>