Claudia Schiffer bevallen van meisje

Claudia Schiffer is bevallen van een dochter. Vader van het kind is de Britse kind is de Britse filmregisseur Matthew Vaughn. Het koppel heeft al twee kinderen, de 7-jarige Caspar en de 5-jarige Clementine. Hoe het derde kind gaat heten, wordt nog even geheim gehouden. (Foto: Vogue)

“Dat maakt Claudia pas volgende week bekend als de hele familie het meisje heeft verwelkomd”, vertelde een woordvoerder in een Duitse krant. Een klein tipje van de sluier werd wel opgelicht; waarschijnlijk begint de naam met een C of E.

De 39-jarige Schiffer staat deze maand hoogzwanger op de cover van de Duitse Vogue. “Het was belangrijk om te laten zien hoe mooi de vrouw is”, vertelde ze over de fotoshoot, die werd geschoten door modeontwerper Karl Lagerfeld.

NASCHRIFT: Op 25 mei maakte Schiffer bekend dat het meisje de naam Cosima Violet Vaughn Drummond krijgt.

Lees ook:Zwangere Schiffer naakt op cover Vogue
Lees ook:Mariah Carey geeft zich bloot
Lees ook:Geen baby meer voor Claudia de Breij?
Lees ook:Claudia de Breij bevallen van een zoon
Lees ook:Opschudding over foto borstvoedende Jolie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>