Dit is Anouk’s zoontje Jesiah Dox!

In RTL Boulevard was woensdag een exclusief interview te zien met Anouk. De zangeres beviel op 31 maart van haar vierde kindje: Jesiah Dox. In het tv-programma showde Anouk haar zoontje voor het eerst aan het Nederlandse publiek. Klik op de foto om het interview te bekijken!

Lees ook:Anouk bevallen van zoontje
Lees ook:Filmpje: de kwaaltjes van zwangere Anouk
Lees ook:Foto’s van Nance, Ellemieke en hun zoontjes
Lees ook:‘Anouk zwanger van baby nummer vijf’
Lees ook:Anouk past naam baby aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>