Party: Wendy heeft bekkeninstabiliteit

Soms lijkt het wel alsof zwangere BN’ers negen maanden lang op een roze wolk vertoeven. Om gek van te worden! Met gemak houden ze alle zwangerschapscomplicaties buiten de deur. En tot een dag voor de bevalling showen ze fier en gelukkig hun bolle buik in glamoureuze fotoshoots. Zoniet .. Wendy van Dijk. Volgens weekblad Party verloopt haar zwangerschap niet bepaald op rolletjes. Wendy heeft bekkeninstabiliteit.

De complicatie is heel vervelend voor Wendy van Dijk. Natuurlijk is het voor elke zwangere vrouw lastig als er complicaties ontstaan. Maar de RTL-presentatrice heeft wat dat betreft haar portie wel gehad. Tijdens haar eerste zwangerschap kwam er een dramatisch einde aan de relatie met de vader van haar kind. En vlak voor deze tweede zwangerschap kreeg Wendy een miskraam. Genoeg ellende voor een mens, zou ik zo denken!

Hoe erg het met Wendy nu echt gesteld is, is natuurlijk nog maar de vraag. In ieder geval schrijft de Party dat de 38-jarige presentatrice door haar bekkenproblemen vervroegd met zwangerschapsverlof moet.

,,Wendy kan nu al niet meer dan een uur lopen en moet veel rust houden. Het presenteren van de nieuwe X Factor-shows in januari kan ze daarmee óók op haar bolle buik schrijven.”

Het tweede kind van Wendy van Dijk wordt in februari verwacht. De vader van het kind is RTL-4 directeur Erland Galjaard. Wendy heeft al een zoon (de 6-jarige Sem) uit haar relatie met Xander de Buisonje.

Lees ook:Dus toch: Wendy van Dijk zwanger!
Lees ook:Krabbel op Hyves: Wendy krijgt meisje!
Lees ook:Dochter Wendy van Dijk geboren: Lizzy
Lees ook:Het wordt weer een zoon voor Xander
Lees ook:Wendy zoekt blijste baby van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>