Boekentip: De geboorte van een moeder

Ja .. ik zal het maar toegeven. Eigenlijk ben ik helemaal niet zo’n fan van Daphne Deckers. Als model dan. Ze knippert mij net iets te vaak met haar ogen en ik hou ook helemaal niet van mager. Maar schrijven kan ze. Dat moet gezegd. Vandaar mijn boekentip voor deze donderdag: De geboorte van een moeder. Het boek dateert al van begin deze eeuw (2000 dus). Maar voor iedereen die op het punt staat om moeder te worden is het een absolute must. Daphne schrijft met veel humor over het zwanger zijn en de periode rond de geboorte. Hilarisch is de uitspraak van haar man Richard Krajicek als hij haar vagina ziet vlak na de bevalling: ,,Het lijkt wel een ontplofte egel!”.

Daphne is openhartig en daar hou ik wel van. Ze heeft een relativeringsvermogen om trots op te zijn. Ze neemt je mee in de achtbaan van emoties waar elke nieuwe moeder mee te maken krijgt.

De Geboorte van een moeder is meer dan een persoonlijk verslag. Het bevat ook veel praktische informatie en handige tips voor de zwangerschap en de kraamtijd.

Aan de hand van 150 zinvolle tips laat Deckers bovendien zien hoe je zonder dieet weer tot een gezond, fit en gestroomlijnd lichaam kunt komen.

Een deel van de opbrengst van dit boek komt ten goede aan het Nationaal Fonds Kinderhulp, waarvan Daphne Deckers ambassadrice is.

De geboorte van een moeder is onder meer te koop bij bol.com.

Lees ook:Hebben: De Dikke van Daphne
Lees ook:Gratis CD over zwangerschap
Lees ook:Boekentip: Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt
Lees ook:Voortaan elke donderdag een boekentip
Lees ook:Zwangerschap en hardlopen, het kan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>