Huub, Claire en Twitter: the story continues

UPDATE 6-7-2009: Bevalling Claire is begonnen!

Net als blog.nl is Twitter een netwerk. Een nieuw bericht/postje kan dus in sneltreinvaart gaan rondzingen op internet. Als mensen het interessant dan wel controversieel vinden is een link naar jouw stukkie vliegensvlug geplaatst. En vice versa. Op die manier kunnen bloggers en twitteraars elkaar met gemak dagenlang blijven bevlekken. Mijn blogje over Huub van Ballegooy (ex-Gouden Kooi) die van plan is om tijdens de bevalling van zijn vrouw Claire (ook ex-Gouden Kooi) te gaan twitteren is gisteravond in hoog tempo doorgeplaatst. En niet zomaar door Jan en Alleman.

Nee, in dit geval trof ik op de Twitter-pagina van de bron himself een link aan naar mijn stukkie. Voorzien van de verwijzende woorden: Wat een gedoe weer! Ik geloof niet dat Huub het positief bedoelt …

En gisteravond vond ook ‘s lands internetjournalist van het eerste uur Francisco van Jole het blijkbaar de moeite waard om te linken naar zwanger.blog met de volgende woorden: Voormalige Gouden Kooi-bewoners zetten ‘reality’-experiment via Twitter voort met live verslag bevalling.

Eerlijk is eerlijk. Zelf ben ik ook schuldig aan het bezitten van een Twitter-account. Maar op de één of andere manier maak ik er geen gebruik van. Ik vind het nergens over gaan. En ik zie er het nut niet van in om andere mensen van minuut tot minuut te informeren over wat mij bezighoudt of pleziert. Of mis ik nu compleet the point, waar Twitter voor bedoeld is?

Persoonlijk vind ik Hyves ver genoeg gaan. Als je wilt kun je daar je intiemste details ventileren en je compromiterendste foto’s plaatsen. Wil je dat een beetje leuk doen en de boel ook nog in de gaten houden dan heb je er onderhand een dagtaakaan.

Als beheerder van drie weblogs, twee websites en een Hyves-pagina lukt het me al niet om dat dagelijks rond te breien. Laat staan dat ik er dan ook nog bij moet gaan twitteren. Ik heb er de tijd niet voor. En ik heb er vooral geen zin an. Toch zit ik er gek genoeg nu ineens middenin. Dat vind ik op zich dan wel weer grappig.

Dus volg ik sinds gisteren noodgedwongen de genoemde Twitteraars Huub en Claire. Je weet immers maar nooit. Straks rollen de eerste weeën van Claire inderdaad via Twitter ons land binnen. Heb je toch mooi een primeur van jewelste!

Lees ook:En Huub gaat twitteren tijdens de bevalling ..
Lees ook:Claire uit de Gouden Kooi staat op ploffen
Lees ook:Zwangerschapsshoot Huub en Claire
Lees ook:Claire uit Gouden Kooi zwanger van Huub
Lees ook:Gouden Kooi’s Huub en Claire uit elkaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>