Carla Bruni wil baby met Sarkozy

Het klopt precies zoals het hierboven staat. Carla Bruni wil niet koste wat kost een baby van de Franse president Nicolas Sarkozy. Nee, de Franse first lady wil een kind met haar man.  Het 41-jarige zuchtzangeresje beseft heel goed dat moeder natuur wel heel hard moet meewerken wil het op de natuurlijke manier lukken. Als het oefenen geen zoden aan de dijk wil madame Bruni-Sarkozy ook best adopteren.

Carla Bruni doet haar uitspraken in een exclusief interview met het Franse tijdschrift Madame Figaro: ,,Ik ben niet geobsedeerd door bloedbanden. Ik denk dat je ook een sterke band kunt krijgen zonder dat.”

Carla Bruni heeft al een zoon (7). Presdient Sarkozy heeft al drie kinderen uit twee eerdere huwelijken.

Lees ook:Dochter Sarkozy heet Giulia
Lees ook:Bruni zwanger op cover Elle
Lees ook:Carla Bruni nu echt bevallen
Lees ook:‘Carla Bruni bevallen van zoon’
Lees ook:‘Carla Bruni wel zwanger’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>