Ellemieke Vermolen ‘not amused’ met felicitatie van Jan Smit

Jan Smit heeft in de radio-uitzending van Giel Beelen op 3FM zijn ex Ellemieke Vermolen gefeliciteerd met haar zwangerschap. Het nieuwtje is te lezen op de website van Zij Online. No hard feelings dus bij Jan. Maar Ellemieke -ook telefonisch te gast in het programma – was not amused. De romance had destijds geen schijn van kans omdat de blonde presentatrice werd uitgekotst door half Volendam, inclusief vader en moeder Smit.

Woensdagavond maakte Ellemieke Vermolen in SBS Shownieuws bekend dat ze drie maanden zwanger is van sterrenkok Sergio Herman. De baby wordt eind januari verwacht. Na de bekendmaking stroomden de felicitaties binnen. Ook Giel Beelen verraste de blondine met een telefoontje in zijn radioshow, waar Jan Smit zich mengde in het gesprek om zijn ex-vriendin te feliciteren.

“Giel is een heel goed vriendje van mij, maar ik vond het geen leuk geintje dat Jan daar ook was”, zegt Vermolen op Zij Online. “Een ex is een ex, dat is een afgesloten ding. Hij is gelukkig en ik ben gelukkig en ik vind het raar als je ex dan betrokken wordt bij je zwangerschap. Ik ga Giel daar zeker nog eens op aanspreken, want dat is natuurlijk niet oké.”

Zie ook:

Ellemieke Vermolen zwanger van topkok Sergio

Jan Smit wil een baby met Yolanthe

Lees ook:Ellemieke Vermolen zwanger van topkok Sergio
Lees ook:Ellemieke weet het wel maar ze zegt het niet
Lees ook:Tweede zoontje voor Ellemieke Vermolen
Lees ook:Ellemieke Vermolen zwanger van tweede
Lees ook:Zoon voor Ellemieke Vermolen en Sergio Herman

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ellemieke Vermolen ‘not amused’ met felicitatie van Jan Smit

  1. Anoniem

    Stel je niet aan, mens.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>