Jolie’s wilde jaren zijn nog lang niet voorbij

‘Angelina’s wilde jaren zijn voorbij’, kopte het AD vrijdag. Niet is minder waar. Inderdaad liet de hoogzwangere actrice zich deze week in Cannes uiterst zedig fotograferen met een hand op haar buik in een keurige positiejurk van een bekende ontwerper. Maar dit weekend was ze toch echt weer helemaal zichzelf. Op het terras van haar vakantiehuis in Saint Jean Cap Ferrat wisselde ze zonder blikken of blozen van shirtje. Om de wereld te demonstreren dat zwangerschapsbeha’s duidelijk niet aan haar besteed zijn. (Foto: AOL).

Van Angelina’s wisseltruc is een hele serie foto’s gemaakt, je kunt ze bekijken op www.ns4w.org. Je kunt je afvragen waarom Jolie zichzelf op deze manier in de etalage laat zetten. Het lijkt erop dat ze er even niet aan gedacht heeft dat er dag en nacht paparazzi om haar heen zwermen. Die staan te popelen om foto’s van haar te kunnen maken in minder tot de verbeelding sprekende situaties. Beats me waarom Angelina de roddelpers zo in de kaart speelt. Een beginnend gevalletje van zwangerschapsdementie?

Jolie is in Zuid-Frankrijk voor het Filmfestival van Cannes. Haar zwangerschap is één van de meest besproken onderwerpen op de rode loper. Jolie’s tegenspeler in de animatiefilm Kung Fu Panda, Jack Black, bevestigde eerder deze week dat de actrice inderdaad zwanger is van een tweeling.

Zie ook: Angelina Jolie wil in Frankrijk bevallen

Lees ook:‘Angelina Jolie is nu alweer zwanger!’
Lees ook:‘Keizersnede Angelina Jolie gepland voor dinsdag’
Lees ook:Is Angelina ècht bevallen van haar tweeling?
Lees ook:Angelina Jolie wil in Frankrijk bevallen
Lees ook:‘Angelina’s tweeling laat nog weken op zich wachten’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>