‘Beyoncé is 100% zwanger’

Move over Angelina Jolie en Ashlee Simpson … niemand minder dan powergirl Beyoncé Knowles zou 100% zwanger zijn! Dat lezen we bij onze collega’s van celebs.blog.nl. Beyoncé en haar partner Jay-Z lieten eerder deze week al weten dat ze ’binnen afzienbare tijd’ een officiële verklaring afleggen. Dat kan twee dingen betekenen. Of het stel maakt bekend dat ze inderdaad getrouwd zijn, of er is ècht een baby op komst. Wordt vervolgd!

Lees ook:Beyoncé trots op babybuik
Lees ook:Beyoncé is niet zwanger!
Lees ook:Beyoncé is in verwachting!
Lees ook:Dochtertje Gary Barlow dood geboren
Lees ook:‘Tien dingen over ouderschap die niemand vertelt’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>