Victoria Beckham voedt geruchten over vierde baby

Broodmager is ze. Victoria Beckham. En toch slaagt ze er keer op keer in om gezonde kinderen op de wereld te zetten. Ik vind het een ongelofelijke prestatie dat ze uit zo’n fragiel lijfje zonder iets dat lijkt op borsten of billen drie baby’s heeft weten te persen. Victoria is blijkbaar zo vruchtbaar als de neten want nummer vier lijkt onderweg. Althans .. dat beweert roddelblad Showbizz Spy dit weekend.

Op haar eigen feestje ter ere van haar 34e verjaardag raakte Victoria geen druppel alcohol aan. Normaal gesproken is de vrouw van stervoetballer David Beckham toch echt niet vies van een glaasje. Ze kan bij wijze van spreken uitgetekend worden met een glas in d’r hand. Dit keer niet. Terwijl verjaardagsgasten als Tom Cruise, Katie Holmes en Elton John zichzelf vol lieten lopen met peperdure champagne, hield Victoria het braaf bij een glaasje tonic of ananassap.

Haar man David Beckham maakte er eerder overigens al geen geheim van dat er wordt gewerkt aan een vierde spruit: ,,We zijn dol op kinderen en hebben altijd een groot gezin gewild,” schrijft Showbiz Spy. ,,Nu de tournee van de Spice Girls erop zit heeft Victoria ook weer tijd voor iets anders.”

David en Victoria Beckham zijn 8 jaar getrouwd. Ze hebben drie zonen, Brooklyn (8), Romeo (5) en Cruz (3).

Lees ook:Victoria Beckham zwanger van vierde
Lees ook:Victoria halfnaakt op Facebook
Lees ook:‘Meisje voor de Beckhams’
Lees ook:Beckhams weten geslacht niet
Lees ook:En ze heet … Harper Seven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>