Jennifer Lopez verdient grof geld aan tweeling

Kinderen kosten handenvol met geld. Dat weet ook Jennifer Lopez. Ze gaf niet minder dan 1,4 miljoen dollar uit om haar tweeling Max en Emme op de wereld te zetten. Maar mama Jenny wist al snel hoe ze de tering naar de nering moest zetten. De kids brengen haar twee maanden na de geboorte grof geld op. De babyfoto's verkocht ze voor 6 miljoen dollar exclusief aan People Magazine. Binnenkort krijgt Lopez ook een eigen reality soap …

In de soap mag Jenny zich helemaal uitleven over haar zangcarrière en het moederschap, schrijft De Telegraaf donderdag. Lopez, die getrouwd is met zanger Marc Anthony, wil andere moeders inspireren met haar ervaringen. Sure …. alsof we allemaal in luxe baden en miljoenen dollars uit kunnen geven aan onze kinderen.

De realiteit zal dus ver te zoeken zijn in deze reality soap. De afleveringen worden uitgezonden door TLC, The Learning Channel. Het is nog niet bekend hoe de soap gaat heten en wanneer de serie op televisie te zien zal zijn.

Lees ook:Huisuitzetting dreigt voor Octomum
Lees ook:Nu weten we hoe Jennifer Lopez het doet …
Lees ook:Steeds meer kritiek op moeder van achtling
Lees ook:Foto-album Dennis, Nadia en Jaycee-Lynn op YouTube
Lees ook:Oerlemans maakt serie met Octomum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>