Hoezo zwangerschapsverlof .. ??

Het lijkt wel alsof celebrities totaal geen behoefte hebben aan zwangerschapsverlof.

De één (Cate Blanchett) neemt na een week haar baby al mee naar een congres. De ander (Halle Berry) zegt na een paar weken zonder dralen ’ja’ tegen een nieuwe filmrol.

Niks zwelgen in een roze wolk. Ladies, let’s work!

Cate Blanchett (38) gaf dit weekend – met haar kersverse zoontje Ignatius van een week oud – acte de presence op een grote brainstormsessie over de toekomst van Australië. Op het programma stonden onderwerpen als onderwijs, economie en gezondheidszorg. Blanchett wilde het congres voor geen goud missen. Ze pleitte voor een nauwere band tussen kunst en politiek: ,,Ik geloof echt in een langdurige en betekenisvolle relatie tussen artiesten en de overheid”, zei de filmster tegen het Britse persbureau Reuters.

Ook actrice Halle Berry kan blijkbaar niet wachten om weer aan de slag te gaan. Vijf weken na de geboorte van haar eerste kind – dochtertje Nahia – nam ze haar eerste filmrol alweer aan. Barry gaat de hoofdrol spelen in de psychologische thriller ‘Frankie and Alice’. Dat meldt het Amerikaanse filmblad Variety.

Berry speelt in de film een vrouw met meerdere persoonlijkheden, waaronder die van een racistische blanke man. De actrice heeft ook getekend als producent voor het project. Het is nog onbekend wanneer de filmopnamen beginnen.

Lees ook:Kidman verzweeg dochter
Lees ook:Zwangerschapsverlof blijft 16 weken
Lees ook:Ingevroren embryo’s beter voor ivf?
Lees ook:Sophie Hilbrand zegt af voor congres ouderschap: dus toch?
Lees ook:IVF-kindjes even gezond als ‘normale’ kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>