14 condooms per deelnemer Spelen

‘A condom a day keeps the doctor away.’ Die slogan huldigt het Internationaal Olympisch Comite blijkbaar tijdens de Winterspelen van Vancouver die volgende week vrijdag 12 februari worden geopend. Per atleet en official worden 14 gratis condooms beschikbaar gesteld om soa’s en ongewenste zwangerschappen te voorkomen.

In totaal worden er 100.000 gratis condooms uitgedeeld. In de Olympische dorpen van Vancouver en Whistler komen eind volgende week zo’n 7.000 atleten, begeleiders en officials van over de hele wereld bij elkaar voor de Winterspelen 2010. Het is bekend dat sporters een verhoogd libido hebben tijdens zulke Spelen, schrijft Het Laatste Nieuws.

Het uitdelen van gratis condooms bij Olympische Spelen is niet nieuw. Het gebeurt al sinds Barcelona 1992. In 2000 tijdens de Olympische Spelen van Sydney bleken 70.000 condooms niet genoeg. Er werden toen nog 20.000 condooms bijbesteld. In Peking waren ook al 100.000 rubbers beschikbaar.

Lees ook:Chad Hedrick wordt weer vader
Lees ook:Zwanger op de Olympische Winterspelen
Lees ook:Anni Friesinger is zwanger
Lees ook:Nog geen baby voor Anni en Ids
Lees ook:Dochtertje Gary Barlow dood geboren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>