Zwangere Zaterdagen in Utrecht

Graag zwanger worden of (net) zwanger?

Dan bent u van harte welkom op de informatiebeurs Zwangere Zaterdag van het Universitair Verloskundig Centrum in Utrecht. In 2012 wordt de beurs nog gehouden op 15 september en 8 december.

De komende periode komen er veel nieuwe dingen op je af waar je ongetwijfeld ook veel vragen over hebt. Tijdens deze dag geven experts je in verschillende presentaties informatie over onder andere  de begeleiding van je zwangerschap, voeding tijdens de zwangerschap, de bevalling, pijnbestrijding tijdens de bevalling, borstvoeding en kolven en nog veel meer.

En dat is nog niet alles, want op de uitgebreide informatiemarkt vind je nog meer praktische informatie van regionale en landelijke organisaties en bedrijven. Hier heeft u ook de mogelijkheid om meer informatie te krijgen over bepaalde producten en u kunt er producten kopen. Vergeet niet wat contant geld mee te nemen.

Locatie
WKZ, Lundlaan 6 in Utrecht

Toegang
De toegang is gratis. U hoeft zich voor deze dag niet aan te melden.

Kijk voor meer informatie op zwangerezaterdag.nl

Lees ook:Beste werkgevers voor ouders
Lees ook:Welk bedrijf is gezinsvriendelijk?
Lees ook:Bakerpraatje: eten voor twee
Lees ook:Internet belangrijkste bron voor zwangere
Lees ook:Zwanger? Helaas pindakaas!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>