Filmpje: embryo krijgt gezicht

Dit filmpje is in elkaar gezet door de BBC. Het laat zien hoe zich in enkele weken de contouren van het menselijk gezicht vormen naarmate het embryo zich ontwikkelt. De clip begint met het volkomen onherkenbare, alien-achtige hoofd van een embryo. Dit ontwikkelt zich in ongeveer een minuut tot een mensachtig gezicht.

Lees ook:Baby uit bevroren embryo gezonder?
Lees ook:Babycrème voor stralende huid
Lees ook:Herkenbaar: papa 1 minuut alleen met kind
Lees ook:Ingevroren embryo’s beter voor ivf?
Lees ook:Bijzondere vierling geboren in VS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>