Mucho Zorgen of Zen Mama?

Maak jij je snel zorgen om je kindje? Doe de scan en zie of jij een Zen Mama of juist een Mucho Zorgenmama bent! Zo begint de Mama’s Zorgen Scan. Een ludieke, online scan voor mama’s die via Facebook verspreid wordt. Door het beantwoorden van zeven vragen zien vrouwen welk type ‘zorgen mama’ ze zijn. De uitslag kunnen ze vervolgens delen met hun vriendinnen.

De Mama’s Zorgen Scan is vooral een leuke scan, maar heeft een serieuze boodschap: in ontwikkelingslanden zijn de zorgen van moeders immens groot. Hun kind heeft grote kans ondervoed te raken of het wordt ziek omdat het niet is ingeënt. Een dokter kunnen deze moeders vaak niet betalen. Teveel kinderen halen daarom hun vijfde verjaardag niet eens. Een afschuwelijk lot dat je geen enkele moeder gunt.

Ook de Mama’s Zorgen Scan doen?  www.facebook.com/cordaidmemisa

Lees ook:Waarom hardlopen perfect is voor moeders!
Lees ook:Mama Magazine primeurt met Froukje’s baby
Lees ook:Isa Hoes Mama van het Jaar
Lees ook:Mama Apps vergroot kans op zwangerschap
Lees ook:Mama is ziek …

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>