Single Jan Smit nu al goud

De single die Jan Smit speciaal voor zijn dochtertje Emma heeft opgenomen – Niemand zo trots als wij – is nu al goud! Het liedje verscheen vrijdag op cd en er zijn al meer dan 10.000 exemplaren van verkocht. Gefeliciteerd Jan, en natuurlijk ook Liza en dochter Emma!

Vrijdag kwam de single uit en nu is die al GOUD!! We zijn helemaal in de wolken”, twittert Jan dinsdag. Hij plaatste er voor de volledigheid ook maar deze foto bij.

De Volendammer vindt het prachtig om vader te zijn: “Ik vind het fantastisch mooi”, zei de zanger eerder bij RTL Boulevard. “Ik vind het elke dag mooier worden. Je ziet ook steeds meer dingetjes van jezelf terug.”

Lees ook:Eerste babyfoto van Jan Smit’s zoontje Senn
Lees ook:Videoclip ‘Niemand zo trots als wij’
Lees ook:Voorproefje nieuwe single Jan Smit
Lees ook:‘Niemand zo trots als wij’ nummer 1!
Lees ook:Jan Smit vader van dochter: Emma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>