Internet belangrijkste bron voor zwangere

Goed nieuws als je beheerder bent van een weblog over zwangerschap! Zwangere vrouwen beschouwen internet als belangrijkste informatiebron. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Geboortezorg’ dat in opdracht van zorgverzekeraar Agis werd uitgevoerd.

Het aantal zwangere vrouwen dat het internet als een van de belangrijkste informatiebronnen beschouwt, blijkt maar liefst 75% te zijn. Meer dan de helft van hen (62%) zoekt hier naar informatie over de ontwikkeling van de ongeboren baby.

Vooral kraamzorg is een geliefd onderwerp onder de aanstaande moeders, 59% van hen zoekt hier meer informatie over op het net. Daarnaast zoeken de moeders naar tips om zwangerschapskwalen te verminderen (53%), informatie over de bevalling zelf (47%) en over ‘Vergoedingen vanuit zorgverzekering’ (46%).

Overigens zijn de vrouwen zonder kinderen, en dus zwanger van hun eerste, het meest gretig in zoeken naar informatie over de bevalling. Terwijl vrouwen met meerdere kinderen vaker op zoek zijn naar informatie over vergoedingen en voedingsadvies. En hoe méér kinderen een vrouw heeft, hoe minder ze naar informatie zoekt.

Bron: Telegraaf

Lees ook:Welke medicijnen zijn veilig voor zwangere vrouwen?
Lees ook:Tips voor werkende ouders
Lees ook:Fotograaf zoekt gezichtsexpressie bevalling
Lees ook:Gratis CD over zwangerschap
Lees ook:Gedragsproblemen baby door mobieltje moeder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>