Moeder vondelinge Gent aangehouden

Of het nou goed of slecht nieuws is, daar ben ik nog niet uit. Want ik kan me niet voorstellen dat moeder en kind ooit harmonieus herenigd zullen worden. Misschien kan het meisje dat woensdag te vondeling werd gelegd in Gent daarom beter maar in het ongewisse blijven over haar werkelijke afkomst? In ieder geval kent de politie de identiteit van de biologische moeder. (Foto: Gazet van Antwerpen)

Volgens Vlaamse media gaat het om een 32-jarige vrouw uit Merelbeke. Ze is opgespoord na anonieme tips en meteen aangehouden. De vrouw verklaarde dat ze haar kindje te vondeling heeft gelegd uit geldgebrek.

Het meisje van nog geen dag oud werd woensdagmiddag in een ondergrondse parkeergarage gevonden door een medewerker van een ziekenhuis. Hij bracht de baby meteen naar het hospitaal. Het meisje verkeert in goede gezondheid.

De moeder heeft al twee kinderen en wil het meisje afstaan voor adoptie.

Lees ook:Moeder vondeling opgespoord
Lees ook:Moeder ‘Jasper van Essen’ vervolgd
Lees ook:Ook moeder baby Willem van Oosterhout vrijgelaten
Lees ook:Dode baby in wasmachine gevonden
Lees ook:Vondeling Rotterdam maakt het goed

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>