‘Babydrama was verborgen zwangerschap’

Het babydrama dat afgelopen weekend aan het licht kwam in Breda is inderdaad het gevolg van een verborgen tienerzwangerschap. In een woning aan de Hoolbeemd in de wijk Haagse Beemden vond de politie zondag een dode baby in een tas. De 19-jarige moeder werd meteen aangehouden. Ze heeft maandag een verklaring afgelegd. Ongelofelijk dat zoiets vreselijks nog moet gebeuren in 2010!

De vrouw vertelde de politie dat ze de baby ‘enige tijd geleden’ geboren is. Er wordt nog onderzocht hoe het kind om het leven is gekomen.

Rechercheurs doen ook nog onderzoek naar de omstandigheden waaronder de baby ter wereld is gekomen. Er worden nog meerdere getuigen gehoord. Het huis in de Haagse Beemden is maandagmiddag vrijgegeven, meldt Omroep Brabant.

De 19-jarige moeder blijft voorlopig vastzitten. Ze krijgt psychologische hulp, net als haar familieleden. Het drama heeft een grote emotionele impact op het gezin, schrijft BN/De Stem. Het babylijkje werd door de vader van de vrouw gevonden in de ouderlijke woning.

Lees ook:Dode baby in Scherpenzeel
Lees ook:Arrestaties in zaak dode baby Willem
Lees ook:Rotterdamse opgepakt met dode baby in tas
Lees ook:Dode baby in glasbak Den Haag
Lees ook:Dode baby in Zevenaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>