Baby bewusteloos in bloedhete auto!

Het gevalletje wordt gemeld bij Jeugdzorg .. Dat lijkt me ook wel het minste ja! Eigenlijk zou de 26-jarige moeder van een baby in Assen stante pede een cursus ‘verantwoord ouderschap’ moeten volgen. Hoe haal je het in je hoofd om je kind achter te laten in een snikhete auto in de brandende zon terwijl je zelf doodleuk gaat winkelen …?

Het anderhalf jaar oude kind zat zaterdagmiddag alleen in een geparkeerde auto aan de Nobellaan in Assen. Door de hitte was het kind bewusteloos geraakt. Voorbijgangers forceerden een portier en haalden de baby uit de auto.

De moeder was even gaan winkelen in het nabijgelegen winkelcentrum. Het kindje werd vermoedelijk twintig minuten nadat het was achtergelaten ontdekt door passanten. Ze bevrijdden de bewusteloze baby en belden een ambulance.

Het kind maakt het godzijdank goed en is aan de teruggekeerde moeder meegegeven. De politie laat wel uitzoeken waar de vrouw woont en zal een melding doen bij Jeugdzorg.

Bron: De Telegraaf.

Lees ook:Baby bezweken in snikhete auto
Lees ook:Baby per ongeluk opgesloten in auto
Lees ook:En weer laten mensen hun baby achter in de auto …!!
Lees ook:Autokraker laat baby met rust
Lees ook:Baby uit snikhete auto gered, ouders op het strand!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>