Welke moeder dumpt twee baby’s?

Je moet behoorlijk ver heen zijn wil je twee van je eigen baby’s dumpen. Toch heeft een moeder in Enschede dit waarschijnlijk op haar geweten. De politie heeft namelijk deze week een tweede babylijkje gevonden. Dat gebeurde op aanwijzingen van de vrouw die is aangehouden op verdenking van het om het leven brengen van een baby die enkele dagen daarvoor dood was gevonden. Wat een drama! Ik kan me geen voorstelling maken van de psychische nood waarin deze moeder moet hebben verkeerd. Het moet een hel zijn geweest.

Het tweede lichaampje zat verborgen in een tas en werd woensdagavond gevonden. Door middel van een röntgenscan werd bevestigd dat in de tas het lichaampje van een baby zat. De tas met het lichaampje is voor onderzoek overgebracht naar het Nederlands Forensisch Instituut (NFI).

Het is nog onduidelijk hoe oud de baby is, of het een jongetje of een meisje is en op welke wijze het kindje om het leven is gekomen.

Op 1 december vonden passanten bij een garagebox het eerste babylijkje. Op 8 december werd in verband hiermee een jonge vrouw aangehouden. Op haar aanwijzingen is nu dus ook een tweede overleden baby gevonden.

DNA-onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat de aangehouden vrouw de biologische moeder is van het eerste kindje dat dood gevonden is. Formeel moet nog worden vastgesteld dat ze ook de moeder is van de tweede gevonden baby is.

Bron: De Pers.

Lees ook:Studente ook moeder van tweede dode baby
Lees ook:Moeder verdacht van doden baby Enschede
Lees ook:Dode baby in Zevenaar
Lees ook:Verdachten zaak baby Willem zijn ouders, vader vrijgelaten
Lees ook:Babylijkje gevonden in Breda

1 Reacties // Reageer

One thought on “Welke moeder dumpt twee baby’s?

  1. Michelle

    Psychische nood van de moeder. Deze vrouw mag nooit meer kinderen krijgen. Er zijn zat andere wegen om je kind door derde op te laten vangen, incluis jezelf. Deze vrouw mag nooit meer kinderen krijgen. Walchelijk.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Welke vader vergiftigt zijn baby? | Zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>