Als ie boven aan de hemel staat …

Als ie boven aan de hemel staat. Lijkt het net of alles beter gaat. Alles ziet er anders uit als de zon schijnt. Pure poëzie? Ben je mal! Gewoon een stukje tekst uit Als de zon schijnt van niemand minder dan André van Duin. De komende weken ga ik me onderdompelen in vakantiegenot en hopelijk veel zonneschijn. Op 25 augustus meld ik weer om hier te bloggen. In de tussentijd zal collega Sonja Crielaard van gezondheid.blog.nl haar berichten over zwangerschap hier doorplaatsten. Zodat jullie in ieder geval niet helemaal verstoken blijven van nieuws rondom zwanger worden en zwanger zijn. Sonja, alvast heel erg bedankt. Hasta la vista!

Lees ook:Moeder ontdekt tumor bij baby dankzij e-mail
Lees ook:Barbie ontkent zwangerschap
Lees ook:Standard Luik ontkent vervroegen bevalling
Lees ook:Neeeeeee … Claire is nog niet bevallen!!
Lees ook:Dit is Bram, zoon van Sonja Bakker!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Als ie boven aan de hemel staat …

  1. Herman

    fijne vakantie!

      /   Reply  / 
  2. Ester

    Veel plezier!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>