Limburgse krijgt miskraam na inval politie

Een 32-jarige vrouw uit het Limburgse Herten beschuldigt de politie ervan dat ze een miskraam heeft gekregen nadat de politie haar huis was binnengevallen. De recherche onderzoekt of er inderdaad een verband is tussen de inval op 24 juni en de miskraam. De partner van de vrouw gearresteerd, meldt de regionale omroep L1. Volgens het slachtoffer gebruikte het arrestatieteam een 'lichtbom', een explosief dat wordt ingezet om mensen te desoriënteren. De vrouw zegt zo geschrokken te zijn, dat haar zwangerschap abrupt is afgebroken. Volgens haar advocaat bevestigt haar gynaecoloog het verhaal. De vrouw was negen weken in verwachting. 

Lees ook:Dochtertje Eddy Zoey negen weken te vroeg geboren
Lees ook:Moeder legt baby in koelkast
Lees ook:Moeder gooide foetus zelf weg
Lees ook:Lily Allen is weer zwanger
Lees ook:Rotterdamse opgepakt met dode baby in tas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>