Actie vrijkaarten Negenmaandenbeurs gesloten

De vrijkaartenactie voor de Negenmaandenbeurs is gesloten! Dit jaar wordt de beurs gehouden van 22 tot en met 26 februari 2012 in Amsterdam RAI. Wij mochten 10 x 2 vrijkaarten weggeven. Hieronder gaven lezers antwoord op de vraag: Wat is jouw leukste herinnering aan de Negenmaandenbeurs?

Winnaars krijgen persoonlijk bericht!

Wil je alles weten over de Negenmaandenbeurs 2012, klik dan hier om naar de website van de beurs te gaan.

Ben je nog nooit eerder op de beurs geweest omdat je nu pas zwanger bent van je eerste kindje of graag zwanger wilt worden? Dan maak je uiteraard ook kans op de vrijkaarten.

Geef in dat geval antwoord op de vraag: Waarom wil jij zo graag naar de Negenmaandenbeurs?

Lees ook:Winnen: vrijkaarten Negenmaandenbeurs!
Lees ook:Gratis naar de Negenmaandenbeurs?
Lees ook:Winnen: vrijkaartjes Negenmaandenbeurs
Lees ook:Winnen: vrijkaartjes Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs
Lees ook:Nog één dag: win vrijkaartjes Negenmaandenbeurs

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Actie vrijkaarten Negenmaandenbeurs gesloten

 1. Esra

  Ik heb nog geen mooie herinneringen aan de negenmaandenbeurs, want ik ben nog nooit geweest. Maar ik zou heel graag mooie herinneringen willen maken dit jaar. Ik ben een onervaren jonge vrouw en wil heel graag meer informatie over zwangerschap en opvoeding. Ik weet namelijk niet waar ik moet beginnen!

    /  
 2. Sally

  Ik wil dit jaar graag met mijn dochter van 24 naar de negen maanden beurs, omdat ze inmiddels 5 maanden zwanger is en ze heel nerveus is over het ouderschap! Ze vindt het doodeng om moeder te worden en vind het lastig om daar informatie over te vinden. Natuurlijk geef ik haar advies, maar de wereld is veranderd. En ik wil dat ze zelf haar draai vind als moeder en haar eigen kind opvoed naar de normen en waarden waar ze zelf in gelooft. Daarom wil ik heel erg graag met mijn dochter naar de negen maanden beurs!

    /  
 3. Jessica

  Ik ben 1x eerder geweest omdat ik toen met mijn moeder naar de HH beurs ben geweest. Dat was 2 jaar geleden en eigenlijk niet heel erg leuk omdat ik toen nog niet zwanger was maar we al wel heel lang aan het proberen waren. Ik kreeg allerlei folders toegestopt en wilde toen snel weer weg.. Was te emotioneel.
  Nu 2 jaar later is het eindelijk zover!! We zijn zwanger van ons eerste kindje! Nog heel pril en het dringt nog niet echt door maar het is zo! Het lijkt me nu dus ook heel leuk om nog eens te gaan en dan met veel plezier alle informatie te krijgen!

    /  
 4. Rosanna

  Ik wil heel graag mijn vriendin verassen, zij is in verwachting van haar eerste kindje na gedacht te hebben dat dit nooit meer zou gaan gebeuren. Ik wil haar veel positieve energie geven door daar lekkker rond de wandelen en alle informatie goed op te nemen. lekker al de wagens uitproberen en kleding bekijken.
  Ik weet 1000% dat ik haar hiermee goed kan verassen, mooie Valentijnscadeau!

    /  
 5. madelief

  Ik zou graag mijn zusje meenemen naar de negenmaanden beurs. Dit omdat zij nadat ze vorig naar in haar vijfde maand naar kindje verloor, nu zwanger is van tweeling! En dit komt helemaal niet in ons familie voor ?! Onze moeder is 2 jaar geleden overleden en wij hebben t idee dat dit n grapje van haar is ;)
  Het lijkt me dan ook leuk om op de negenmaandenbeurs te kijken wat er allemaal voor tweelingen is.

    /  
 6. Patricia

  Mijn mooiste herinnering aan de negenmaanden beurs was wel dat ik met een vriendin naar de hh beurs ging. Meteen even over de negenmaanden beurs heen. Het leek me fantastisch om zwanger te zijn en heb veel informatie gekregen. Een week later testte ik positief, dus dat was wel heel bijzonder. Om zwanger over de negenmaanden beurs te lopen zonder het zelf te weten.
  Kleine is geboren en heeft intussen ook een broertje.

    /  

Comments are closed.