Gratis naar de Negenmaandenbeurs?

Binnenkort is het weer Negenmaandenbeurs! Dit jaar van 22 tot en met 26 februari 2012 in Amsterdam RAI. Wij mogen 10 x 2 vrijkaarten weggeven. Als jij die kaarten wilt winnen, geef dan hieronder antwoord op de vraag: Wat is jouw leukste herinnering aan de Negenmaandenbeurs? Wacht niet te lang met reageren want de actie sluit op dinsdag 31 januari.

Wil je alles weten over de Negenmaandenbeurs 2012, klik dan hier om naar de website van de beurs te gaan.

Ben je nog nooit eerder op de beurs geweest omdat je nu pas zwanger bent van je eerste kindje of graag zwanger wilt worden? Dan maak je uiteraard ook kans op de vrijkaarten.

Geef in dat geval antwoord op de vraag: Waarom wil jij zo graag naar de Negenmaandenbeurs?

Lees ook:Winnen: vrijkaarten Negenmaandenbeurs!
Lees ook:Actie vrijkaarten Negenmaandenbeurs gesloten
Lees ook:Winnen: vrijkaartjes Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs
Lees ook:Winnen: vrijkaartjes Negenmaandenbeurs
Lees ook:Nog één dag: win vrijkaartjes Negenmaandenbeurs

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Gratis naar de Negenmaandenbeurs?

 1. Danielle

  Ik ben vorig jaar geweest, toen was ik zwanger. Zoooo leuk…..al die spulletjes!!Het was een super-leuke-vriendinnen-shop-dag!

    /  
 2. Daniëlle Hunck

  Mijn mooiste herinnering aan de Negenmaandenbeurs (2007). Mijn oudste dochter destijds 3 jaar werd geïnterviewd door At5. Ivm het thema Vader werd haar de vraag gesteld waarom papa er niet bij was. Haar antwoord was heel simpel en lief: papa is naar zijn werk want hij moet centjes verdienen.

    /  
 3. annika

  Zou graag de vrijkaartjes willen winnen omdat me schoonzus aan het proberen is zwanger te worden en dan misschien wel zwanger is en zelf ben ik zwanger van de tweede en dan 20 weken dus weet dan als het goed is al of we een jongen of meisje krijgen en nog van de vorige keer weet hoeveel leuke ideeen je op kunt doen vooral de geboortekaartje en zou graag me schoonzus willen verrassen met haar leuke ideeen willen delen!

    /  
 4. Ranjana

  Het lijkt mij leuk om samen met mijn mannetje te gaan. We proberen zwanger te raken van ons eerste kind en het zou leuk zijn om al naar spullen te kunnen kijken. Wie weet dat we tegen de tijd dat de negenmaandenbeurs is ook al zwanger zijn! Dat zou helemaal geweldig zijn!!! Het lijkt me een leuke ervaring…

    /  
 5. Marja

  Dat ik bij de stand van Nestlé twee jaar geleden meedeed aan een spelletje. Je moest 2 dobbelstenen gooien, bij 2 gelijke won je de prijs. (een muziekkubus van FP) Voor een heleboel mensen ging ik dobbelen en ik won! Ons zoontje was er thuis superdol op, straks de kleine denk ik ook. Ik hoop dat er dit jaar weer leuke acties en aanbiedingen zijn.

    /  
 6. Janneke

  Na beide een proces van ziekenhuisbezoeken te hebben gehad, zijn mijn vriendin en ik eindelijk zwanger. En nog tegelijk ook, alsof het zo heeft moeten zijn. Nu zijn we volop aan het genieten en om dat plaatje compleet te maken willen we naar de 9 maanden beurs. Een betere plek is er toch niet om je te oriënteren op de beurs.

    /  
 7. Priscilla

  wij willen graag de vrijkaartjes winnen..
  ik ben nu voor het eerst zwanger, en het is allemaal erg spannend voor ons. wij willen graag naar de negenmaandenbeurs om informatie te krijgen over wat het beste voor ons kindje zou zijn..en verder lijkt het ons erg leuk om lekker te snuffelen tussen al die leuke babyspulletjes..

    /  
 8. Lydia

  Ik ben er nog nooit geweest en kreeg nu bij een magazine het beursboekje. Het viel me op dat je er veel verschillende dingen kunt uitproberen en dat scheelt me heel veel winkeltijd die ik niet heb. Ik zou daar alles kunnen uitproberen om een goede keus te maken en daar lekker lang plezier van te hebben. Zo heb ik een beurs nog nooit bekeken, ben benieuwd of ik tussen al die koopjesjagers pas :)

    /  
 9. marlies

  om leuke spulletjes te kopen voor onze allereerste kleinzoon

    /  
 10. Lisanne

  Ik ben samen met mijn beste vriendin zwanger!
  Allebei van ons eerste kindje.
  Ik kan me dus niets leukers bedenken dan samen met haar op babyspulletjes jacht te gaan:-)

    /  
 11. Nancy van Heck

  Ik zou graag naar deze beurs willen omdat ik zwanger ben van mijn eerste kindje. En ik wil graag nog even gauw een leuke kinder kamer maken voor mijn kleine. En ik hoop op deze beurs een goede inspiratie op te doen.

    /  
 12. Hanneke

  Ik zou graag naar de beurs willen met mijn schoonzus en onze kindjes die 3 weken na elkaar zijn geboren eind 2011! Samen genieten van alle leuke dingen op de negenmaandenbeurs, we zijn erg benieuwd!

    /  
 13. Janice

  Mijn schoonzusje en ik waren 8 maanden samen zwanger en om dat gevoel nog even voort te zetten is een dagje 9-maandenbeurs voor ons de kers op de taart!:-)

    /  

Comments are closed.