Nog 3 dagen: vrijkaarten Negenmaandenbeurs

Vanwege succes geprolongeerd, zullen we maar zeggen. Nog drie dagen kun je reageren op onze vrijkaartenactie voor de Negenmaandenbeurs, het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s. Zwanger.blog mag 10 x 2 vrijkaarten weggeven ter waarde van € 16,95. Gratis en voor niks! Je hoeft alleen in een reactie hieronder aan te geven waarom jij die kaarten graag wilt winnen. Met de vrijkaart kun je ook de Huishoudbeurs bezoeken. Reageren kan tot en met zondag 11 januari. DE VRIJKAARTENACTIE IS GESLOTEN!!!!

De Negenmaandenbeurs 2009 wordt gehouden van 18 t/m 22 februari in Amsterdam RAI.

Openingstijden
Dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur
Donderdag en vrijdag van 11.00 tot 22.00 uur

€ 4,00 korting op je entreekaart
Via de site van de Negenmaandenbeurs kun je een entreekaart kopen voor € 12,95 i.p.v. € 16,95.

Ook bij Prénatal worden entreekaarten vanaf 1 december aangeboden met € 4,00 korting.

Lees ook:Winnen: vrijkaarten Negenmaandenbeurs
Lees ook:Nog één dag: win vrijkaartjes Negenmaandenbeurs
Lees ook:Winnen: vrijkaarten Negenmaandenbeurs
Lees ook:Gratis kaarten Negenmaandenbeurs 2010
Lees ook:Winnen: vrijkaartjes Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs

25 Reacties // Reageer

25 thoughts on “Nog 3 dagen: vrijkaarten Negenmaandenbeurs

 1. Rens

  Ik wil de kaarten winnen omdat ik al jaren droom om naar de 9maandenbeurs te gaan. Nu ben ik eindelijk zwanger na een moeilijke tijd hiervoor. Ik wil deze dag graag met mijn moeder doorbrengen.
  Ben ook nog nooit op de HHbeurs geweest, dus die kan ik ook gelijk even bezoeken.

    /   Reply  / 
 2. Sam

  Ik ben nu net 10 weken zwanger mijn vriendin was me 3 maanden voor, dus nu zijn we samen zwanger. Echt super leuk, zo’n dag beleef je dan ook echt samen. Ik kom uit Utrecht en mijn vriendin uit Groningen we maken er dan echt een dagje uit van!

    /   Reply  / 
 3. Musje

  Het lijkt me super om weer naar de negenmaandenbeurs te gaan. Tijdens mij twee zwangerschappen ben ik telkens gegaan en het blijft leuk om te slenteren tussen al die dikke buiken, kleine baby’s en jonge ouders. Nu ben ik niet zwanger, maar de wens voor een derde is er wel. Nog even een poosje wachten tot de jongste ietsje ouder is en dan gaan we er weer voor. Om nu vast een beetje te dromen zou ik dit jaar ook wel weer willen slenteren op de beurs ;) en neem ik mijn man ook weer mee!

    /   Reply  / 
 4. Daphne

  Ik wil gaag de kaartjes willen winnen omdat ik er op de beurs graag achter wil zien te komen of er bij ons wel of niet een tweede kindje gaat komen.

    /   Reply  / 
 5. Agnes

  Ik zou het erg leuk vinden om naar de beurs te gaan. Vorig jaar is mijn tweeling op 10-2-2008 geboren. Omdat ze nog te klein waren moest ik enige tijd in het ziekenhuis blijven dus was het voor mij niet mogelijk om gezellig met mijn zus naar de beurs te gaan. Ik zou het nu wel erg leuk vinden en aangezien ze ook altijd leuke aanbiedingen hebben, is dat voor mij ook gunstiger want ik moet alles dubbel hebben.

    /   Reply  / 
 6. Marijke

  Mijn vriendinnetje is onlangs voor het eerst mama geworden, maar door omstandigheden gaat het niet lekker met haar. Het zou fantastisch zijn haar te kunnen opvrolijken met zo’n leuk dagje weg, ik weet dat ze erg graag naar deze beurs zou willen…

    /   Reply  / 
 7. Petra

  Al jaren gaan mijn vriendin en ik naar de huishoudbeurs en de 9 manden beurs wordt dan zeker niet overgeslaan.
  Ieder jaar hobbelt mijn vriendin achter mij aan over de 9 maandenbeurs ( voor mijn 2 kinderen ) maar eindelijk!!! mag ik nu achter haar aan hobbelen want ze is sinds 3 weken zelf mama!!
  Graag zou ik haar dan ook willen verassen met 2 vrij kaarten voor de 9 maanden beurs.

    /   Reply  / 
 8. Toos

  Vorige keer was ik met mijn vriendin op de huishoudbeurs en was net zwanger dus wilde ik er dolgraag naar toe. Maar omdat het zo pril was, wilde ik er nog niet over vertellen. Dus mijn vriendin wilde er niet naar toe! Nee, wat moet je daar, het is hier veel leuker. Later schaamde ze zich dood, dus nu wil ik haar verrassen om er weer samen heen te gaan.

    /   Reply  / 
 9. Liedje

  Na een moeilijke periode is mijn vriendin in juli bevallen van een prachtige zoon. Graag zou ik haar een dagje meenemen naar de 9-maandenbeurs, ook om haar te laten zien dat zij net zo’n mooie moeder is en net zo bijzonder is als alle andere moeders die daar lopen. Zij verdient het om een dagje onbezorgd te mogen genieten van wat er allemaal in babywereld te koop en te verkrijgen is. En uiteraard om een dagje samen weg te zijn.

    /   Reply  / 
 10. cheesegril

  Ik zou heel graag met mijn moeder naar de beurs willen gaan. Dit om alles ff te vergeten wat ik ( wij) hebben mee gemaakt. Voor 6 jaar terug kreeg ik aanvallen en netjes behandeld ben ik niet… Ik kon gewoon niet meer normaal mijn leven leiden nu naar 6 jaar kwamen wij erachter ( via de dokter ect) dat er verkeerde diagnose is geplaatst en het eigenlijk gewoon heel simpel was op te lossen.. Wij kwamen er achter tijdens mijn 2e zwangerschap.. Dus om alles te vergeten ( wat voor mijn moeder ook wel een zware en ongeruste periode was) zou ik graag met mijn moeder willen genieten op de 9 maandenbeurs en ff rondneuzen op de hhb.
  Wij zijn wel toe aan een dagje zorgeloos genieten

    /   Reply  / 
 11. mattie

  Ik wil graag met mijn beste vriendin naar de beurs omdat we alletwee tegelijkertijd zwanger zijn! Zoiets bijzonders en dan tegelijkertijd, dat moeten we vieren met een speciaal mama in spe dagje.

    /   Reply  / 
 12. lous

  ik wil heeel graag naar de 9 maanden beurs met mijn vriendin en haar baby die net geboren is.Dit is voor mij extra speciaal omdat het voor mij dan precies 11 jaar geleden is dat ik daar op de beurs mijn kleine voor het eerst openbaar zat te voeden.het zou mega leuk zijn een foto daar van haar tijdens de voeding te maken op precies dezelfde plek als toen een foto van mij is gemaakt.

    /   Reply  / 
 13. Stefan

  Dolgraag ga ik samen met mijn (zwangere) vrouw naar de 9-maandenbeurs. Het is ons eerste kindje en we zijn graag (extra) goed voorbereid! Die (gratis) kaarten komen dus erg goed van pas!

    /   Reply  / 
 14. Liselotte Koelen

  Ik ben nu 7 maanden zwanger…..en daar hoort een bezoek aan ‘de negen maanden beurs bij’…toch??

    /   Reply  / 
 15. miranda

  We hebben net een kleintje en het lijkt me erg leuk om naar de negen maanden beurs te gaan.
  Maar ja het geluk van kaartjes winnen zullen we wel weer niet hebben

    /   Reply  / 
 16. M.Gielisse

  Yes,ik wordt Oma,mijn dochter is nu 8 weken zwanger en we vinden het super,ze is zo blij en we hebben al lieve gesprekken over hoe het zal gaan en hoe ik me toen voelde toen ik zwanger was van haar.
  Ik zou haar heel graag willen verrassen met kaartjes voor de negen maanden beurs.

    /   Reply  / 
 17. L van den Berg

  Ik wil graag in aanmerking komen voor de gratis kaartjes omdat ik er heel graag heen wil met mijn allerbeste vriendin die precies op de dag af, een week eerder als ik is uitgerekend. We hebben het vroeger toen we klein waren altijd geroepen dat we samen achter de kinderwagen wilde lopen, toen we 15 tot 20 waren riepen we het nog steeds en en nu, we zijn 26 gaat dat nog echt uitkomen ook. En dat zonder overleg :)

    /   Reply  / 
 18. Petra

  Tja, de 9 maanden beurs!!! Daar moet je gewoon een keer geweest zijn, als kersverse ouders. Helaas vliegt het geld de deur uit met een kleintje, dus gratis kaartjes zou wel heeeeel erg leuk zijn. Allemaal leuke spulletjes wil ik daar kopen voor mijn lieve zoon Thobian. Ik ga hem lekker verwennen.

    /   Reply  / 
 19. Barbera van Dijk

  Graag wil ik met mijn lieve vriendin die na veel behandelingen eindelijk ik blijde verwachting is, en ik zelf die mijn zoon na 6 maanden zwangerscahp heb verloren en ook weer in blijde verwachting ben samen genieten van onze zwangerschappen en lekker shoppen op de beurs.

    /   Reply  / 
 20. Patrick Smink

  Ik (21) spreek hier namens mijn vriendin en toekomstig moeder ,Daisy van de Graaf (18), als ik zeg dat we ontzettend graag willen gaan, aangezien we dan onze eerste negenmaandenbeurs en ons eerste kindje mogen verwelkomen in 2010.

  P.s. Normaal zou mijn vrouwtje dit willen schrijven maar, die laat ik nu nog even lekker slapen. Ze heeft het nu hard nodig :D

  P.s. (deel 2)
  Ik wens iedereen een voorspoedige zwangerschap en een mooi, lief en bovenal gezond kind toe.

    /   Reply  / 
 21. Anita

  Ik heb 6 miskramen gehad .En nu ben ik gelukkig eindelijk zwanger. Na een hele moeilijke periode van de 12 weken kan ik eindelijk een beetje genieten van mijn zwangerschap. En ik wil dan vind ik het leuk om naar de 9 maandenbeurs te gaan om nog meer te kunnen genieten.

  Anita

    /   Reply  / 
 22. Chantal

  na een miskraam toch weer in blije verwachting. Ben nu op de helft en zou het super vinden om 2 gratis kaarten te winnen voor de negenmaandenbeurs. En dan gezellig een dagje met mijn vriendin te shoppen op de beurs kopen kopen hihih.

  Gr Chantal

    /   Reply  / 
 23. Imke

  Omdat er geen andere mogelijkheid is waarbij je alles op het gebied van zwanger zijn en babys in een dag kunt zien en ervaren. Ook wij hebben in deze tijd niet elk weekend tijd om te winkelen, vergelijken en testen omdat we fulltime werken.
  Dus dit zou als we winnen voor motivatie zorgen om er ons beste dagje uit van te maken met de meeste tijdwinst in 9 maanden tijd.

  groetjes Imke

    /   Reply  / 
 24. marry

  Omdat het zo leuk is om op de hoogte te blijven van alle leuke nieuwe baby dingen. Wij hebben inmiddels een dochter van 7 en een zoon van net 1. In de tussen liggende jaren zijn we ook altijd geweest om leuke nieuwe dingen te spotten :D

    /   Reply  / 
 25. Joyce

  Ik wil graag naar de negenmaandenbeurs omdat ik daar vorig jaar na een zware bevalling niet naar toe kon. En dat wil ik graag overdoen met mijn zus die er voor mij toen is geweest.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>